Pyreneese berghond

cropped-10344762_457770674367930_6767730772459868263_n11.jpgPyreneese bergond, du domaine de Blanche-Neige

Onze Pyreneese berghonden worden met veel liefde en aandacht verzorgd. Ze leven bij ons in huis en maken een belangrijk deel uit van ons dagelijkse leven. De honden kunnen het erg goed met elkaar vinden, en vormen een hechte en stabiele groep. Ze zijn zeer vriendelijk, voor mensen, kinderen en gaan goed om met de andere dieren. Ze zijn waaks. Oorspronkelijke werden ze gebruikt om de kuddes vee, meestal schapen, in de Pyreneeën te bewaken en te verdedigen. Ze beschermde tegen dierlijke- als ook tegen menselijke rovers . Op onze boerderij zijn ze liefdevol en zachtmoedig voor onze familie. Maar bovenal heel beschermend. .

Boerderij `du domaine de Blanche-Neige `

Op de boerderij zijn onze Pyrs actieve en temperamentvolle honden .Spelen, spelen, spelen is het motto. In huis zijn ze erg rustig. Als u de fotogalerie bekijkt,

zie website http://www.pyreneese-berghond-du-domaine-de-blanche-neige.com/

krijgt u een goed beeld van hoe de dieren bij ons leven. Onze boerderij `du domaine de Blanche-Neige ‘ ligt op een heerlijke landelijke plek in REES net over de grens te Duitsland. Op de boerderij wonen paarden, ganzen, kippen, konijnen, katten en vijf pyreneese berghonden .

Wij zijn een kleinschalige kennel, met in de toekomst zo nu en dan een nestje Pyreneese Berghonden pups. du domaine de Blanche-Neige streeft naar rastypische honden, met het juiste karakter. De combinaties van ouderdieren maken we in goed overleg met de rasvereniging(en).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *